AKCIÓKVideókJátékokÚjakRólunkÉk-szertartásGYIKVásárlás infoFizetés/szállításPick Pack PontSzállítás külföldreVevőszolgálat
Akciós termékek!

választék

utoljára megtekintett termékek

Ékszerfényesítő hab

R1007094016-01

Összes ékszertisztító > Ékszertisztító folyadékok

Szettben is kérheted. Harmonikus megjelenés, kedvező ár.
Megosztás IWIW-en Megosztás Facebook-on2 850 Ft 2 410 Ft

termékleírás

ÚJDONSÁG!

Az ékszerfényesítő hab egy olyan újdonság, amivel könnyedén fényesítheted és óvhatod ékszereidet. Minden nemesfémhez és drágakőhöz használható.

Veled is megtörtént már, hogy ezüst ékszered matt maradt azután, hogy ékszertisztító folyadékba tetted? Bár a folyadékok nagyon jó hatásfokkal dolgoznak, előfordulhat, hogy az ékszer mégis matt marad.

Vége a bosszakodásnak, mert itt a megolás:

Ez a különleges mikro-hab ékszered minden apró darabkáját megtisztítja , a legszűkebb helyekre is elér, akár a kő és annak foglalata közé.

Könnyedén fényesítheted és óvhatod ezüst, arany, platina és bizsu ékszereidet, ha az ékszerfényesítő habot használod. Ez különösen hasznos a nyári kánikulában, amikor az ékszerek még hamarabb veszítenek pompájukból. Az ékszertiszító hab minden nemesfémhez és drágakőhöz használható

Használata:

Vedd le a kupakot és a felső rész megnyomásával fújj egy kis habot az ékszerre úgy, hogy egyenletesen fedjen. 3-4 perc után folyó víz alatt mosd le az ékszert, majd töröld szárazra egy puha kendővel, pl. az univerzális ékszertisztító kendők valamelyikével. 

100 ml, Gyermekek elől elzárva tartandó.

Szettben olcsóbb! Ékszerfényesítő csomagEgyesítsd ékszerfényesítő erőidet az ékszerfényesítő habbal és az univerzális ékszertiszító kendővel!

 

Már van ékszerfényesítő habod, csak a mindentudó ékszertisztító kendők érdekelnek?

Érdemes az ékszertiszító szettek közül választanod, ha alapos és teljes körű tisztítást szeretnél! Az áruk és kedvezőbb.

Az ékszerartisztítási folyamat lépéseit itt találod.
Érdemes az ékszertiszító szettek közül választanod, ha alapos és teljes körű tisztítást szeretnél! (Speciális folyadékok + kendők + krémek egyben.) Az áruk és kedvezőbb.

belépés

felhasználónév:
jelszó:
 
regisztráció | elfelejtett jelszó

kosár

Üres a kosár.